Известие

Collapse
No announcement yet.

задна емблема made in office

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• задна емблема made in office

понеже са много любим елемент на малките джамбазчета ето решение за около 60ст. принтира се емблемка с диаметър 70-73мм, която се ламинира.
    на нитчето което държи оригиналната се слага някаква кръгла пластмаса с подходящ размер (в случая - капачка от кутийка нескафе) върху която се залепва ламинираната емблема. не е върха на сладоледа ама по-добре от нищо...

'93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
    '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Че тя стои доста добре, особено на тоя тъмен цвят. А пробвал ли си да сложиш цветна?
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

пробвал съм ама не мога да докарам цветовете и седи още по-изкуствено (като лепенките дето ги продават)
      '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
      '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Първоначално публикувано от koolio
        Че тя стои доста добре, особено на тоя тъмен цвят. А пробвал ли си да сложиш цветна?
        Във Варна видях на 1 пазарче цветна за 6 лв / предназначена е за преден капак с 2 шпилки М 4 или 5 , но може да се приспособо.Ама 6 лв по -добре звучи 2-3 лв.Там за тасовете ми искат 4 лв за лепинки.
        А като знам , че за VW то на жената взех 4 бр дебелички с някаква много як мастик лепилен слой -как да дам 4 лв за тънки и съмнителни и черно бели.От Турция ми бяха донесли цветни, но мамка им отплепиха ги за 2 вечери.
        снощи бяха попиляли дясното огледало днес го укрепвах егса ти скапаната държава.
        Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
        Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Working...
        X